Skip to main content

Zoek je een ervaren bol.com designer?

Zoek je een ervaren bol.com designer die jouw product naar een hoger niveau tilt? Bij ons ben je aan het juiste adres als je meer conversie wil halen uit je huidige bezoekersstroom of je productpagina een boost wil geven. Onze bol.com designers zijn gepassioneerde professionals die jaren lange ervaring combineren met creativiteit om aantrekkelijke en converterende bol.com listings te creëren.

Waarom je moet kiezen voor onze bol.com designers:

 • Deskundigheid:
  Onze designers zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van bol.com listings. Met diepgaande kennis van de platformrichtlijnen en trends zorgen ze ervoor dat jouw producten opvallen.
 • Creativiteit:
  Van pakkende afbeeldingen tot overtuigende teksten, onze designers weten hoe ze de aandacht van potentiële kopers moeten trekken. Ze begrijpen het belang van visuele aantrekkingskracht en de impact ervan op de conversie.
 • Efficiënte Workflow:
  Met een gestroomlijnd proces van intake tot de uiteindelijke oplevering zorgen we ervoor dat het ontwerpproces soepel verloopt. Jij vult de intake in, kiest je pakket, uploadt bestanden, en wij nemen het vanaf daar over.
 • Levering op Tijd:
  Wij begrijpen de waarde van tijd in e-commerce. Onze designers streven ernaar om projecten tijdig af te ronden, zodat jij snel kunt profiteren van de vernieuwde productvermeldingen.
 • Klantgericht:
  Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We moedigen open communicatie en revisies aan om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Meer weten over product-listings?

Meer informatie
×