Skip to main content
Home - Kennisbank - bol listing - Hoe PlatformProfessionals jou kan helpen om tijd en moeite te besparen op Bol.com

Verhoog je succes op Bol.com met PlatformProfessionals

Expertise gebaseerd op echte ervaring

Bij BrandMonks streven we voortdurend naar het verbeteren van de e-commerce ervaring. We begrijpen de uitdagingen waarmee verkopers op Bol.com dagelijks worden geconfronteerd. Daarom zijn we enthousiast om onze samenwerking met PlatformProfessionals aan te kondigen, een vooraanstaande partner die gespecialiseerd is in het ondersteunen van verkopers op dit populaire platform.

Waarom kiezen voor PlatformProfessionals?

Bij PlatformProfessionals staat expertise, toewijding en maatwerk centraal. Met hun diepgaande kennis van Bol’s beleid en meer dan 5 jaar ervaring als Platina Partner, bieden ze niet alleen ondersteuning bij het naleven van beleidsregels, maar helpen ze ook bij het optimaliseren van je content en het beheren van juridische kwesties. Zo kun jij je volledig concentreren op waar je goed in bent: het laten groeien van je bedrijf.

DSA en impact

Met de introductie van de Digital Services Act (DSA) is het nu belangrijker dan ooit voor verkopers om hun content nauwkeurig te beheren en te optimaliseren. Bij PlatformProfessionals bieden ze deskundig advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat je voldoet aan deze nieuwe wetgeving en je concurrentiepositie op Bol.com behoudt.

Maatwerk en efficiëntie

Bij PlatformProfessionals bieden ze alles onder één dak: of je nu een QuickScan van je account nodig hebt, een grondige content controle, of ondersteuning bij complexe beleidskwesties.

Deze QuickScan service geeft je direct inzicht in mogelijke risico’s voor slechts € 49,-. Je ontvangt gedetailleerde informatie over overtredingen van 3 producten, inclusief advies over hoe deze volgens het platformbeleid op te lossen. Ze scannen intensief op product titels, afbeeldingen, beschrijvingen en specificaties, en bieden een duidelijke conclusie en advies om toekomstige overtredingen te voorkomen. Bezoek platformprofessionals.nl voor meer informatie of om direct een QuickScan aan te vragen.

Volledige Ontzorging en Betrouwbaarheid

Bij PlatformProfessionals gaan ze verder dan alleen dienstverlening; ze zijn een betrouwbare partner die zich inzet om consistente resultaten te leveren en je verwachtingen te overtreffen. Toewijding aan integriteit en transparantie vormen de kern van de samenwerking met jou, waardoor je met vertrouwen kunt bouwen aan een succesvolle toekomst.

Heb je een case ontvangen?

“Als verkoper op Bol.com kun je te maken krijgen met juridische uitdagingen of andere complexe kwesties. We staan klaar om je te helpen en schakelen alleen een advocaat in wanneer dat echt nodig is. Met een indrukwekkend slagingspercentage van 98,87% in 2024 zonder advocaat, kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent.”

Bij BrandMonks zijn we enthousiast om samen te werken met PlatformProfessionals om jou te ondersteunen bij het maximaliseren van je potentieel op Bol.com. Wil je meer weten over hoe we je kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact op via platformprofessionals.nl en ontdek de voordelen van ons partnerschap.

×