Skip to main content

Bespaar tijd en geld

Automatische lead generatie

Om de continuïteit in de offerte aanvragen in je bedrijf te waarborgen, kunnen wij voor jou een doorlopende campagne opzetten. We doen dit op verschillende platformen.

Waarom lead generatie uitbesteden bij Brandmonks?

  • Automatische Aquisitie
  • Geen omkijken naar
  • Volle mailbox
  • Schaalbaar
  • Geen “vervelende” aquisitie
Offerte aanvragen

Platformen:

Linkedin
lead generatie

Via verschillende programma’s voor LinkedIn zorgen wij door middel van persoonlijke berichten voor leads. Daarnaast is er een mogelijkheid om automatisch mensen te volgen, berichten te sturen, te “liken” en profielbezoeken.

Facebook
lead generatie

Via verschillende programma’s voor Facebook zorgen wij door middel van persoonlijke berichten voor leads. Daarnaast is er een mogelijkheid om automatisch mensen te volgen, berichten te sturen, te “liken” en profielbezoeken.

Instagram
lead generatie

Via verschillende programma’s voor Instagram zorgen wij door middel van persoonlijke berichten voor leads. Daarnaast is er een mogelijkheid om automatisch mensen te volgen, berichten te sturen, te “liken” en profielbezoeken.

Mailchimp
Automatisering

Via Mailchimp zorgen wij door middel van automatische mailing voor leads. Daarnaast is er een mogelijkheid om automatisch reviews te sturen, mails op te volgen en data in te zien.

×